Over de Maestro

del gelato

Team

De
Ijsmakers

Bij Maestro Gelato draait alles om ambachtelijke kwaliteit en passie voor ijs. Onze ijsmakers hebben jarenlange ervaring en zijn experts in het creëren van de lekkerste smaken en texturen. Wij gebruiken alleen de beste en meest verse ingrediënten om ervoor te zorgen dat elk ijsje dat we maken van de hoogste kwaliteit is. Onze passie voor ijs is wat ons drijft en we zijn trots op onze reputatie als de beste ijssalon in Goes.

Wij staan voor:

Kwaliteit

Bij Maestro Gelato hebben we een breed scala aan ijsjes waaruit je kunt kiezen. Van klassiekers zoals vanille, chocolade en aardbei tot onze heerlijke, zelfgemaakte smaken zoals Golden Dreams, Tiramisu en Stracciatella. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en technieken om ervoor te zorgen dat onze ijsjes altijd vers en smakelijk zijn. Daarnaast bieden we ook koffie, macarons en andere zoete lekkernijen aan die perfect passen bij een heerlijk ijsje.

Ambachtelijke bereiding

Bij Maestro Gelato wordt al het ijs met de hand bereid volgens traditionele Italiaanse recepten.
Hierdoor krijg je ijs met een authentieke smaak en textuur.

Hoogwaardige ingrediënten

Maestro Gelato gebruikt alleen de beste ingrediënten voor haar ijs, zoals vers fruit, premium chocolade en biologische melk. Hierdoor proef je de pure en intense smaken van de ingrediënten.

Creativiteit en variatie

Bij Maestro Gelato vind je niet alleen de klassieke smaken zoals vanille en aardbeien, maar ook unieke en creatieve smaken zoals Golden Dreams, Lavender Honey en Stracciatella Speciale. Er is voor elk wat wils en je kunt altijd iets nieuws proberen!